Nuffnang

Friday, September 30, 2011

Marion's Vera Wang Dress vs Memey???

Ternyata taste mereka sangat berbeza.

Memang berbeza apabila kita tempah sendiri ikut taste dan figure sendiri dengan orang sponsor. Ibarat macam pergi butik kahwen, cuba-cuba baju mana yang sesuai, nahhh! Ini yang terbaik.

Dan sah-sah Marion is high taste la kan!

Sumber: Google / Cari.com.my


Sumber: Oh Bulan (my feveretttt - Usop Wilcha) 


p/s: Terfikir plak, family Memey datang ke majlis resepsi (dah macam contest Beauty Pea gent) nie, sebab semuanya so-called English kan!

16 comments:

Munna said...

dah sponsor, tpaksa la pkai skirt pndek tu...nak tyg kasut...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

Tak cun lah memey punye baju.beza ngan marion.

fazrinn said...

sponsor yg xcantik !! menyampah ngan memey. kelaut baju tu..

oshinz said...

4 thumbs up for marion but ten thumbs down for memey. feel sorry for u memey!

aTy _faRed~ said...

baju memey cantik...tapi tetap tak pekenan... mungkin kah sebab ianye adalah memey...?? hahaha

Reen Tart Nenas said...

all: majlis fully sponsored. so both of pengantin looked like patung. just wonder, family memey dtg ke masa resepsi Memey nie, pasal semuanya so English la konon.

Renee Meow said...

haha giler beza okey.. i rase mcm xcaye memeh punye dress is 'real' vera wang punuye.. kalau ye pun ntah2 baju bridesmaid dia pakai tu.. haha ;p

Khairiyah aka Kerry said...

serious kery kesian dgn memey ni.huhuh.tah la.rs die ni mcm tak matang.huhuh.terlampau taksub nk kawen sbb tak perasan diri dia diperbodohkan.huhu.jgn marah eh,tak marah kat die.tp kesian.

http://kerrythepinklover.blogspot.com/

Xora said...

sapa ye yg sponsor dress memey tu? agak2 la kan nak compare dgn Vera wang kot~~!!

Xora said...

aku nk gossip dgn ko lebih lanjut ttp isu ko dan memey tu.. aku rasa ko dah dedicate byk sgt kot post utk dia, smp aku rasa diabaikan..

btw, aku baru tahu kot baju tu pun vera wang yg sponsor gak ye? --lihat, betapa aku tak amik tau pasal memey.

p.s aku ada isu dgn tiara memey. kenapa ye dipakaikan kat atas dahi betul2? bukan atas kepala ke. atau mungkin aku tak reti fasion

Xora said...

boleh aku htr komen lagi? memandangkan ko amat alergik sama memey.

1. adakaha salah sorang daripada bridemaid tu, pelakon yg kecoh baju dia penah nampak separuh dada dia tu?

2. apa2 pun, kulit memey mmg cantik la..

brown19 said...

tema new york le kata kan.... T__T xminat langsung!

Cik Hazz said...

you should read comment chef wan kat beautiful nara beb. haha, i nak kecoh gak ni, xkira. oooppps ;p
"mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine... her veil mcm beli di globe silkstore!"

cafiena said...

Gaun rekaan Vera berwarna kulit (skin colour) itu merupakan persalinan kedua yang akan dipakai oleh Memey untuk upacara memotong kek dengan padanan kasut yang direka khas oleh Profesor Datuk Dr. Jimmy Choo.

Saya ingin memperbetulkan fakta tersebut kerana pihak Vera memberitahu, jika ingin pereka itu sendiri yang mengukur dan mereka gaun itu secara eksklusif, ia memerlukan masa selama enam bulan

Begitu juga dengan syarat yang telah ditetapkan apabila tiada sebarang penambahan atau pengubahsuaian boleh dilakukan terhadap gaun tersebut.

http://mediaprimatv.blogspot.com/2011/09/tuah-memey-pakai-vera-wang.html

Lady Rina said...

memang tk chantekk baju c memey...baju kawen tuan umah ni lagi kelass....:)

Reen Tart Nenas said...

kerry: kan? mcm patung sudah. majlis resepsi dah mcm majlis pelancaran produk rafflesia

xora: ko kan memang nak hantar 3 komen la! serius anti memey. dont like her, kecuali kulit die yg mulus. yuppp bridemaids tu seme seksi meksi. yg si miera liyana boobs nak terkeluar pun ada.

brown19: patut buat kg style :)

cik hazz: tu la baca. mmg bertubi2 la kena sembur dgn chef wan!

cafiena: thanks. tapi tu la kan, if ada duit, tempah je terus ngan VW

lady rina: baju hatta dolmat tu yg chantek!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...