Nuffnang

Monday, September 19, 2011

Ishkkk bukan yang itu

Salam dan Hye

Wah,title semalam mengelirukan. Ada yg sms ucap tahniah.
Jauh di sudut hati saye harap ia benar,malangnya tidak. Hehehe
Sorry korangggggggggg!

New baby tu adalah:



Sumber: Gsmarena

Sila klik sini untuk full specs.

Maaf atas segala kekeliruan. Serius suka giller dah ada Galaxy Tab nie. Walaupun masa tu tak tau nak pilih iPad2 ataupun Galaxy Tab, end up, saye pilih nie. Well, citarasa orang adalah berbeza. Tapi saye suka pasal kecik senang sket nak masuk dalam handbag (tak perlu handbag baru). Pastu senang la nak update jumlah order Tart Nenas. Hehehe

7 comments:

FatinNadiah said...

ehehe. welcome to the club.
we're using the same baby! :)

nYomeL said...

wahh.. bestnye! *jeles*
hehehehe..

UyaRayza said...

niceeee..uya pun igt nk beli galaxy tab

sk said...

reen jahat!!! :p

haritu baca entry terus sy pk, "alhamdulillah.. reen dah pregnant. maybe lps ni turn aku pulak.." LOL

takpelah, CONGRATS jugalah atas baby baru tu ye. :p :p :p

~ NANA ~ said...

waaaaaa mk jugak! bestnyee

Xora said...

galaxy tab =papan pemotong daging

ha ha

*rolling eyes dgn perasaan sungguh dengki

amani.. said...

sje je buat org suspen tau..hehe..

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...