Nuffnang

Monday, August 2, 2010

Garden Wedding di Malaysia...



Hye...


Tadi buka fb, then tengok nama MUA saye di tag dalam album seorang pengantin baru nie. She looked so gorgeous and very sweet. Tema dia, Garden Wedding a.k.a Perkahwinan di dalam taman. Tapi saye rasa, ia lebih kepada Majlis Resepsi. Majlis ini diadakan di Tasik Bandar Permaisuri, Cheras. Apa yang saye suka sangat, sebab selalunya kite dapat lihat gambar-gambar wedding dalam taman nie, dari wedding omputih tu jer... Tapi, skang, dengan iklim 'sejuk beku' kat Malaysia nie pun boleh buat tau. Jadi kepada B2B yang semamangnya mengimpikan Majlis di dalam taman, boleh la teruskan idea tersebut. Sudah terbukti. Taktau macam mana nak contact empunya gambar. Anyway Diba (rasanye la), congrats dan wedding kamu sangat best! 

Kewl eih... 


Nama Pengantin
Latern Putih
the entrance, the bride n groom & the lace umbrella!!!
mix and match. sila lihat tie the groom match with taktau apa yang kat badan bride tu... hehehe




 Tak pasti kasut the Bride itu pink atau pun tidak. Apa pun, memang menarik wedding pasangan ini. Owh, pada B2B yang akan buat konsep yang sama, jemput la saye datang. Ekekeke boleh sibuk-sibuk amik gambar nanti. 


p/s: Gambar-gambar tersebut diambil dari fb MUA saye, di mana nama nyer telah di tag di situ... Kat belog beliau pun ada...

8 comments:

Sya Sakura said...

wedding yg sgt cantik! Simple tp at the same time, nmpk cm sweet and quite elegant too.. Kesimpulannya, i sukaaaaaaaa!! :)

Nora a.k.a Aira said...

beshnya =) suka tengok !! btw. i link eh =) nice blog

Lala said...

sweetnyer kalau dapat buat garden-wed kan...

Reen Tart Nenas said...
This comment has been removed by the author.
choclairissa said...

bestnye wat wedding kt taman n tak ujan~~

choclairissa said...

bestnye wat garden wedding bile tak ujan kn? :)

Reen Tart Nenas said...

sya: best kan... nanti sya buat la :) jgn lupa jemput :)

Nora & Lala : memang best betul :) tingin plaks... hehehe

Choclarissa: a'a kena tau la ujan ke tak. Kite kat Mesia nie tak menentu :)

Ren-da Bellezza said...

hii..that's our client

fad+diba

done by us- Ren-da Bellezza wedding+deco

thanks 4 d review k

visit us at
http://rendabellezza.blogspot.com

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...