Nuffnang

Wednesday, August 25, 2010

Maher Zain

Hye...


Korang dah dengar lagu-lagu dari Maher Zain? Owh, sangat best hoke dan mendayu-dayu suara beliau. Saye suka yang lagu Barak Allah tu. Motif buat entri pasal nie, sebab lagu-lagu beliau boleh dijadikan selingan antara lagu-lagu masa majlis kawen saye nanti :) Korang check kat youtube k. Kebetulan saye kat ofis nie dah memang ada orang save kan dalam folder :) 


Maher Zain 

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

nora pun suka lagu tu. a must have wedding song!!

Lady Naza said...

haha..MAHER ZAIN mmg best..aku suke gile..ko boleh la amik lagu hold my hand jadi lagu wedding..the best..tu lagu die buat untuk wife die

Lady Naza said...

silap..bukan hold my hands..tapi lagu for the rest of my life..tu lagu untuk wifey die..hihi..sweeeeeett..jiwang gitu..smalam akhirnye jumpe gak album die kat kedai..hahaha tgh sonok, abih suh kawan2 aku copy, sbb ramai tak kenal die lg

Reen Tart Nenas said...

eik? okies la...semangat hoke. suh en tunang dengar, tp nyer cam xde maknenyer die nak dengar.haihsss.

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...