Nuffnang

Monday, August 30, 2010

Map dah siap.

Hye...


Ingat entri nie? Map ke majlis saye dah siap, dan kad kawen pun sepatutnya dah siapkan en B? Hah, tak dapat lagi draft final kad kawen sebab en B tak bagi map untuk side die lagi... saye dah agak dah! haisssh! 
Owh, sekarang saye malas nak update apa-apa tentang majlis saye, plus majlis saye biasa-biasa je. Jadi saye lebih suka membaca kisah orang lain dari ceritakan tentang kisah saye. Tengok la nanti kot-kot saye rajin ke :) 



8 comments:

Nora a.k.a Aira said...

eh dear, orang pahang ke. samala kita. nora baru perasan.. sowi.. btw, majlis nora pun biasa2 aje =)

Reen Tart Nenas said...

nora, org pahang la weh :) same kg dah nie :D

ZARA said...

alah... kita semua ni sume buat biasa2. tu yg dok survey sini sana. kalau orang kaya tu habis dia hire je yg hebat ;) nan ado survey2 nya!

Reen Tart Nenas said...

hahaha tau xpe... betul2 tu :)

gurlarroche said...

sabar, tu suma dugaan...insya Allah,sempat... :)

gurlarroche said...

sabar, tu suma dugaan...insya Allah,sempat... :)

Queen said...

reen : comment out of topic....tart nenas adalah marvellous...waaaahh.....sedap youuu....

Reen Tart Nenas said...

Queen: Baru nak sms you. Nasib baik sedap! takut x menepati citarasa je... nanti boleh la order byk lagi :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...