Nuffnang

Tuesday, August 10, 2010

No Honeymoon

Our budget is very tight. No extra cash for honeymoon. So no honeymoon. Pity me. Sighhh!


p/s: saye tau honeymoon kat mana-mana jer boleh kalau berdua. Tapi maksud saye honeymoon saye ini, adalah kami out of town. Do activities that we like. No shopping expenses are required for my honeymoon trip.


Mode: sedih 

9 comments:

Sya Sakura said...

cuba awk tengok2 website airasia, coz diorg slalu ade promotion utk holiday.. haritu ade promotion pg Seoul (skali dgn hotel etc), tp dh abis dh.. but maybe after this ade lg ke, awk try2 la tgk ek? :)

Or kalau honeymoon dlm negara pon ok jugak kan? For example, haritu sy pg Perhentian dgn kawan-kawan, pakej 3D/2N skali dgn feri/boat dgn 2 kali snorkeling dgn food provided, dlm RM200 ++ je.. :)

thezaila said...

hi there.. my pu.. probably xde honeymoon yg keren keren tu..

Reen Tart Nenas said...

sya: thanks for the info. huhuhu setakat skang, xde plan lagi la. harap2 dapat duit bonus ke, boleh la pegi... hehehe

zaila: betul2 huhuhu me pun not keren keren

Yanie said...

Hi Reen, Bestnya dapat jumpa kamu... Honeymoon bila2 pun boleh Reen.... Tak semestinya lepas kahwin saje... Nak mula hidup ni agak susah sikit kan? So kena banyak2 berkorban sana sini :)Hehe

Reen Tart Nenas said...

Yanie, betul2... skang perlu byk pengorbanan. takpe2. usaha2!

Q said...

hi Reen, honeymoon lepas baper bulan kawen pon still honeymoon..honeymoon kan boleh banyak kali..dapat anak pon boleh jer honeymon lagi kan??hihi Insyaallah, saya doakan murah rezeki reen nanti..Honeymoon dalam negara dulu and then baru plan p luar negara...banyak jugak pakej honeymoon skrg ni...good luck!!

Reen Tart Nenas said...

Q... hari2 pun honeymoon eik? Thanks a lot. G honeymoon kat PD jer la :) bleh balik ari2...ekekeke

shaheeda said...

hye reen.. sy pon lum honeymoon lagi, duit lom ada.. tp da p honeymoon yg dekat2.. p bukit tinggi je.. ngeh2.. honeymoon tu kalo ada xtra money pegi la, kalo takpon,, posponed la dulu k?

Reen Tart Nenas said...

shaheeda: itu la pasal. yg penting skang, kena dahulukan hal2 yg sangat penting tu... :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...