Nuffnang

Friday, December 3, 2010

Belum Review

Salam dan Hye...


Habis sudah majlis di sebelah saye. Sekarang tunggu majlis resepsi sebelah suami je :) Owh ya. Maaf ya, saye memang tak dapat jemput untuk majlis resepsi. Iyelah, bukan majlis saye, hanya menyambut menantu. Jadi tidak wajar rasanya saye jemput orang yang suami saye sendiri tak kenal untuk hadir bukan? 


Macam malas je nak buat review. Ekekeke sebab tak sempat lagi nak transfer gambar :) Gambar dari OP pun lambat la dapat kan. Cuma tunggu gambar dari camera amatur je. 
Saye tinggalkan korang dengan gambar-gambar sekitar majlis saye. Sket je la. Nanti saye buat review satu persatu k :) 


Terima kasih untuk semua ucapan pengantin baru kepada saye dan suami :) 


OP: Ranggie


MUA: Hazlie Hamzah 

-photo removed-


Kena buat list nie nak mula review yang mana satu :) 

10 comments:

nYomeL said...

Selamat Pengantin Baru Reen & husband! :)

iedayah said...

pic yg last skali ni cntik gile..u pn cntik juge..btw,selamat pengantin baru reen..=)

Fifie said...

reen nampak cantek pakai baju nikah tu..sweet sangat..cantek juga baju songket..heheh..sorry tak dapat nak dtg wedding reen ari tu..sebab fie pon sanding belah lelaki tarikh yang same..heheh

cepat2 update segala kejadian kahwin ye!

ElyaElmo said...

Reen!! suke laa tgk pengantin pakai songket..lawa lawaa

Reen Tart Nenas said...

semua: thanks u... xsabar nak review juge :)

ANIeM said...

reen, siyes cantik gambar last tu. outdoor katne? kubang gajah eh?

anaztasias aira said...

comelnya kartun tu !!! ok xpe kami tunggu heheh selamat pengantin baru =)

luvira said...

cantekkk...cepatlar review..hehe..

selamat pengantin baru ;)

CikSyafa said...

reen u sooo gojes laa ^___^ congratz both of u

Reen Tart Nenas said...

aniem: kubang gajah kat ne? xtau... nie kat kawasan yg diterangkan utk buat perumahan...

nora: maceh2...

luvira: mencari idea dan masa utk review :)

cik syafa: semua yg jadi pengantin pun gorjes kan? :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...