Nuffnang

Thursday, December 30, 2010

Kalendar Malaysia 2011

Salam dan Hye...


Sedih company sendiri pun tak boleh nak kasik kalender kat staff :(




Untuk rujukan para pengantin dan juga mantan pengantin yang merancang untuk berbulan madu di tasik madu dan juga untuk yang merancang bila mau dapat baby or baby kedua (I'm referring to you Naza!), boleh rujuk kalender 2011 seperti di link ini dan ini dan ini lagi. 


Kalau sesiapa ada link yang lengkap lagi, boleh la kongsi2 ya!







5 comments:

Lady Naza said...

haha..maceh2..malu i..aaa, bykla ko kalendar untuk org lain, ko tu yg kena catat bile ko mule per**d setiap bulan okehh..sebagai persediaan..wiiiiiiii sonok2

fia said...

thn lepas susah nya nk dapat calender, tahun nie fia dapat 3 calender...banyak lak hihihi

LisaLisut said...

my company bg.tp seksanye nk beratur panjang sbb semua tingkat nak jugak.hmmph.happy new year in advance Reen! :)

Reen Tart Nenas said...

naza: hahaha tu la... aku pun semangat berusaha nie! wakakaka

fia: best nyer, pas kat sini satu :)

lisalisut: huishhh, kami dulu derang letak atas meja terus

fia said...

boleh je...

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...