Nuffnang

Wednesday, December 22, 2010

Mereka Srikandi Terhebat

Hi! 

Mereka terhebat.



-photo removed-


Nanti saye cerita di entri akan datang :) Looks familiar kan? 

9 comments:

Puan T said...

aku xbley blah muke jorah!~ahahaha!~

.: an :. said...

mesti best banget kalu BFF sume ade blog... kan? =D

Xora said...

aku benci tau tudung aku tu.. aku patut sedar, satu2 nya masa aku leh pakai tudung awning adalah ketika kawin shaja. aku patut kekal pakai tudung bawal aje. result =gambar aku semua tak best. mana gambar aku masa ko nikah? masa tu baju dan tudung aku Ok.

Xora said...

ps. nuri, tu bukan aku. kelihatan cam aku,tapi bukan Hahahah..

Reen Tart Nenas said...

Puan T: hehehe tak larat posing dh kot time tu

An: kebetulan :)

Reen Tart Nenas said...

Xora: aku suka ko pakai tudung awning. Nampak la lain sket... Ala, kan pegi kenduri :) Ko tau, gambar nikah kite bersama, satu pun aku xde hoke :( byk dgn OP kot. lagipun, ko kan amik video malam tu...

@d3!N Sy@!r13 said...

XORA: betui ckp reen tu.. nida rs awk mmg sesuai pakai tudung awning compared to BAWAL k.. nmpk lain, sesuai dgn status PUAN DZULQ tu.. hehe, jgn mare.. tp siyes.. mmg sgt sesuai. puan reen & puan laling tolg support a.k.a PAKSA XORA utk start pakai tudung tu ye. hehe.. chaiyok2..

Reen Tart Nenas said...

@d3!N Sy@!r13: takpe2 :) biar tuan punya badan pakai dengan rela hati :) hehehe

gurlarroche said...

laling ixa pakai ape pn cantik... yg penting empunya badan SELESA memakainya! :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...