Nuffnang

Wednesday, December 22, 2010

OP Majlis Resepsi - Acaii Jawe


Hi! 

Boleh klik sini untuk Gambar Resepsi di Shah Alam. Saye excited tengok gambar sendiri :) Hehehe

Terima kasih tidak terhingga kepada OP saye: 



Nanti saye review yer :) 








Busana: FaszCreative
Bunga Tangan: FaszCreative
Make Up: FaszCreative
OP: Acaii Jawe


20 comments:

farahfatihah said...

semua pic di atas sgt cantik..sekian hehe

Reen Tart Nenas said...

farah: komen terbaekkkkkkk :p

LittleSunshine said...

ya ampun..

reen, siyessss cantik tau OP u amik gmbar.. i luv it =)

Lady Naza said...

cantek2..OP ko mmg sgt handalan..feewitt..oh, adekah ketapi itu ketapi yg sama pd zaman kanak2 aku..hehehe..rasa sgt mengenali

Queen4ADay said...

beautiful!!

Anonymous said...

sangat santek la reen...puas ati beb...:)~lia

Xora said...

aku nk sgt bekerja dgn acai. tapi aku takde alasan utk majlis apa dah.. akikah? baby takde lagi.. takkan nak bergambar sepetang bersama rakan-rakan. kang penuh muka ko aje reen. Ocan~!

Reen Tart Nenas said...

littlesunshine: thx. boleh la hire die :)

lady naza: sila bukak blog OP aku. ada gambo ko. aku cam artis plak x layan ko. wakakaka iye, itu la ketapi nyer :)

queen: thanks!

lia: thanks lia!

Xora: tu la... amik utk akikah la :) utk sepetang pun bleh, :p gambo ko la banyak!

LisaLisut said...

woweee.cntik...mesti la tuan punye badan kene excited.kalau tak spe lg kan,org yg baca pn excited ;p

masmOna said...

pic pic itu semua sangat2 cantik! tahniah reen =) semoga bahagia hingga ke syurga..

Putri Qaseh said...

Reen Kamu sangat cntik!OP kamu done such a great job!

Lady Naza said...

haha..aku suda tgk..aku tak kesah lagi psl of coz ko sgt bizi queen of the day (wink2*)..yg aku sgt kesah ialah aku kelihatan sgt gemok..aaaaaaa (mcm la kalo tak dlm gamba mmg tak mcm tu..hahaha)

anyway, aku curik satu gamba tau letak dlm blog aku..kiki (post kanak2 ribena)..ampuuunnn

mummy adam said...

gojes! gojes! saya suke :)

eyanne said...

Reen! pic kamu sgt2 cantik!!

missbutterfly said...

congratss!!! sesungguhnya gray n merah itu cantik! hehehe..

ElyaElmo said...

acai jawe not available on my wedding date!!wuuuu..:(

Reen Tart Nenas said...

elya: ye ke... ala :( takpe2, try yang lain keh

missbutterfly: kan? merah penyelamat!

eyanne: thanks :)

lady naza: hahaha ko tak gemuk la. berisi sket je...

putri qaseh: kan? die mmg hebat

masmona: Thanks :)

Lisalisut: tu la... excited hoke

.: an :. said...

insyaallah hire acai gak ms mjlis an nnti. urm... cuma smpi la ni xbksmptn jmpe die.. huhu...

Reen Tart Nenas said...

an: xpe. saye dulu pun jumpe die sebelum buat booking. tp mcm slalu juge jumpe die... insyallah seme nyer ok nanti wpun x jumpa :)

nida-razak said...

baju sangat cantik...suke.. =)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...