Nuffnang

Thursday, December 23, 2010

Main Air


Hi!

Pernah terfikir untuk gunakan air sebagai props untuk bergambar? Iye, menarik kan? 
Saye pun tak pernah terfikir. Mungkin dah ramai pengantin kat Malaysia nie buat, Cuma mungkin saye kurang mengugel, jadi hanya tahu idea main air ini selepas saye kahwen L Heheh tapi B2B lain, masih boleh cuba idea ini. TETAPI! Jangan la tiru bulat-bulat. Orang tu pakai baju pink, awak pun baju pink. Orang tu pakai oren, awak pun oren. Tukar la sket ikut kreativiti sendiri. Tak semua orang idea nya sama kan? :)  

Bak kata kawan saye, seni itu bukan hak sesiapa, sky is the limit. Cuma kalau korang kenal orang yang menggunakan idea yang sama dengan korang, atau korang rasa korang nak gunakan idea yang sama, boleh la minta izin tanya. Tapi kalau korang tak nak tanya pun, tak kesah la kan? Hak masing-masing, tepuk dada tanya selera J

Tapi kalau dah tulis copyright dan kena minta izin, wajib la korang mintak izin kan!


Sumber: thephotolicious.com 


Kalau baju kawen sendiri, boleh la buat camnie :)
Sumber: Google.com 

Sumber: thephotolicious.com 

Sumber: thephotolicious.com 

Kalau saye, sure dah mengigil kesejukan. Tapi dress tersebut cantik bukan?
Sumber: Lankanstuff 


7 comments:

ZARA said...

kalau baju sendiri lagi tak mau masuk air... hihihi

Reen Tart Nenas said...

betul2. tp baju org pun takut gak, kalo rosak, kena ganti :p

thezaila said...

menarik gak konsep main air tu.. tp yg trash the dress.. takuttt.. sayang baju.. =)

ElyaElmo said...

alaaa malu laa..basah basahh...haha

Reen Tart Nenas said...

zaila: kan...? tp kalau nak cuba new ideas ok la kan... hehehe tp sayang baju :p

elya: hahaha jgn pakai bj seksi2 :)

Puan T said...

uuu idea ini kinnkkyy~~

gurlarroche said...

mari buat di dasar laut yg real...ahakz...

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...