Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

Nak order Tat Nenas?

Salam


Ada sesiapa B2B, ex B2B atau sapa-sapa je lah yang baca belog nie nak order Tat Nenas / Biskut Makmor? Harga seperti di bawah:


Tat Nenas : RM13 (25 biji)
Makmor : RM25 (50++ biji)


Delivery pada minggu depan (28 - 31 Dis 2010) atau (1 - 2 Jan 2011). 
Di sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Putra Heights, Bandar Baru Bangi, Serdang. 
Sms saye untuk order. Tempat untuk deliver biskut-biskut nie kita boleh diskus.
Owh, tapi harus la membuat minimum order 2 bekas yer. 
Pembayaran perlu dibuat dahulu semasa membuat tempahan. 


Tarikh tutup tempahan: ESOK!!! (22 Dis 2010). Sebarang perubahan, akan diberitahu kelak. 




Tat Nenas - RM13

Makmor - RM25
Klik - klik 

9 comments:

ANIeM said...

Oh, biskut makmor itu nampak sgt menyelerakan! nak order.. ^~^

Reen Tart Nenas said...

aniem, nak order, sms saye yer :) tq

017-3393475

Queen4ADay said...

oh..the tat nenas..terliur sunggoh..
can u extend tpt hantar sampai sunway pyramid probably??i need tat nenas tu T_T

Reen Tart Nenas said...

Puan Queen dah balik mesia ke? sms i boleh? kite arrange camne nanti :)

Cik Belle said...

reen sedap la ur tart nenas. tak puas makan tau.. hehe. know what, satu hari tu kan, i nampak kat petronas senawang kan, ada jual jugak tart nenas u nie.. hebat eyh u! ada dealer sampai ke senawang..

i nak order lagi.. nanti la i balik, i nak order. nak simpan bawak stok kat kedah ni. ehhee

Queen4ADay said...

i balik hari jumaat ni insyaAllah..=)ok will do text u=)

Reen Tart Nenas said...

cik belle, dok kat kedah ke? ok, nanti kalo u balik, just text me k :)

Putri Qaseh said...

Salam and Hi Reen..

Kindly check your e-mail Dear

=)

Reen Tart Nenas said...

putri, sms saye pun ok :) cpt sket... tq xpe, nanti saye check

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...