Nuffnang

Tuesday, October 4, 2011

Cucuk Sanggul



1. Saye suka cucuk sanggul saye. Serius, memang suka sangat.
2. Saye suka baju songket saye. Serius, memang suka sangat.
3. Saye suka saye yang dulu 70% pasal masa tu kurus (walaupun masa tu saye rasa saye gemuk ketika itu-perut muncet).


Nota Kaki: Ada ke orang nak sewa cucuk sanggul tu?

Tempahan untuk Tart Nenas & Makmor dibuka sekarang untuk Deepavali & Raya Haji
Email: reentartnenas@gmail.com

5 comments:

LisaLisut said...

reen! i tot cucuk sanggul u tu sewa dgn baju dr butik.apsal la i tau skrg.haha i igt nk pakai cucuk sanggul masa songket kuning kt perak aritu.TAK SANGKA PAK ANDAM NGOK NGEK tu akan buat rmbut i mcm tu.takde cucuk sanggul.duh! terkilan betul smpai arini dgn mekap n hair do dia yg sungguh la zaman 70 80 an haish.takpelah dh lps dh pn haha

sugar2 kapas strawberry said...

dan saya suke gmbr itu..npk classic

Asfiza said...

lawalah baju songket akak....:)

Reen Tart Nenas said...

lisa: la yer ke??? i'm so sorry. aksesori memang i beli sendiri. herm, feel bad sebab tak dpt membantu b2b yang lain. herm, kena start sewakan la cam nie. xpe lisa, kdg2 kite plan pun, mesti ada juga org lain yg buat hal.

sugar2: saye lagi suke :)

asfiza: maceh2 :)

maria fitria said...

teringin gak nk pkai cucuk sanggul mase malam berinai nnt. pakai dgn songket macam reen..

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...