Nuffnang

Thursday, October 20, 2011

Tahniah untuk Blog BBF!


Hi Korang!!! 

Hari nie rasanya semua BBF (BloggerBrideForever) sudah sedia maklum dengan kewujudan blog baru khas untuk BBF dalam mencari idea dan sumber inspirasi untuk majlis istimewa masing-masing. Sila klik sini tau: Blogger Bride Forever. Yang saye tahu blog ini terhasil dari usaha Hazlynda Kushairi dan juga pengasas asal kepada Facebook BBF iaitu Farah Fatihah. Walaupun saye tidak bergiat aktif dalam page FB tersebut, tapi setiap masa mesti pegi check out juga HOT-HOT issues di kalangan BBF. Dan tak lupa juga, kalau tetiba tergerak hati nak meroyan atau membebel, haruslah saye menjadi pengkomen tegar!



Siapa yang patut baca blog nie? Hah, saye berpendapat ia sesuai untuk korang-korang yang mencari inspirasi mengenai perkahwinan, tidak kira la perkahwinan korang sendiri ataupun adik-beradik ataupun saudara mara. TAPI yang PENTING! STALKER TIDAK DIPERLUKAN SAMA SEKALI. Kalau ada hati-hati busuk yang melawat blog tersebut dan blog-blog kami yang Mantan atau Bakal B2B dan suka-suka nak mengutuk hasil usaha kami, you allllsss tak perlu la nak membaca hoke. Ini bukan blog syok sendiri. Ia adalah blog dari hasil usaha Mantan2 BBF dan ia boleh dijadikan rujukan mengenai majlis kahwin nanti. 

Apa pun, memang la best ada blog hoke! 

Nota: Pernah dapat satu komen dari mamat mana ntah. Tetiba komen kat blog saye cakap jangan cerita hal suami isteri kat orang. TAPI yang paling tak boleh BLAHHH tu, dia suruh saye follow blog dia! Sorry Man. I didn't follow your blog just because you follow my blog and u leave comment. Saye hanya follow blog yang mendatangkan manfaat sahaja dan paling penting bukan blog SYOK SENDIRI. Blog B2B, memang wajib follow! 




9 comments:

hazlynda kushairi said...

HAHAHAHA tak sangka mcm goreng pisang panas!

Alhamdulillah bbf semua terima blog tu, insyaAllah Lynda akan usahakan dan beri yang terbaik.

Thanks babe for your support!

Eh, budget artis lak komen Lynda ni HAHAHAHA ;P

Reen Tart Nenas said...

xpe2. kite artis at our own wayyy jugak! artis tu pun byk tiru kite ape... hehehe

MiYOKO SuKi said...

da follow blog BBF tuu..

good2.. :)

Cik Puan Mimi said...

reen~
mimi pon baru joint BBF dekat fb..agak ketinggalan tp skrg dah addicted..dok dalam group tu je..
best kan? ble nk buat gathering ni..hehe

K.I.N.A said...

mamat tu mmg tak boleh blah..huhu..

bbf rocks!

Cik Hazz said...

hahaha. niceee! sukar your REMINDER to the STALKERS. ;-)

Reen Tart Nenas said...

all: BBF memang bagus untuk org yg bukan STALKER tu. ngape la ada stalker kan? sibokkk je

Anonymous said...

blog bbf dh di remove?

Reen Tart Nenas said...

anon: owh tak sure plak. *ok, baru pas check. a'a la kena removed gak. takpe la. we just stick with our blog je la.

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...