Nuffnang

Friday, January 21, 2011

Ayu Raudhah & Zaquan Adha dah kahwin!

Salam dan Hye...


Lama bukan menghilang? ekekeke walaupun majlis sendiri pun tak habis review, tapi masih sibuk nak review majlis orang :)


Jom layan gambar majlis kahwin (rasanye nie gambar masa majlis nikah sahaja) Ayu Raudhah & Zaquan Adha. Iye, pada saye Ayu memang chantek. Tapi ntah mengapa, make up nikah nie macam nampakkan Ayu lebih tua dari Zaquan. Iye, memang tahu Ayu lebih tua, tapi nie macam ketara plak Ayu lebih matang. apa pun, tahniah buat mereka berdua. Saye tetap suka Ayu Raudhah :) Nama seindah orangnya.


Konfem ramai gadis-gadis kecewa sebab Zaquan Adha sudah disambar orang :) 


Tarikh mereka: 21.01.2011 


Hijab yang menarik. 

Macam sampin Engku Emran masa kawen ngan Erra kan? 

Suka baju Ayu yang ala2 dress itu 

Owh, tingat post Xora! Xora, die tiru gaya ko! 

Korang tak rasa ke cam merah sangat pipi die? 
Sumber Gambar: 
Murai.com
MimipiSiBunga
Beautifulnara

14 comments:

thezaila said...

merah mak ngah sangat lips nya.. bukan semua orang bleh pakai liptik merah n nampak chantek.. sorry ayu.. just my 2 cent

ElyaElmo said...

haa kannn!! patut laa familiar posing tu...macam pose manja xora kan.haha

dyn said...

suke!!!!!
the exact colour yg i nakk!!

E.d.Y said...

eh...dah kawen rupanya..sama cantik..sama padan...

hana yoriee said...

ha ah..mekap dia tebal sikit kan? tapi org nye mmg dh lawa dh..hehe..

LisaLisut said...

haah la reen..i pn rase dia mcm nmpk tua..mekap tu lawa..tp kalau bole dimudakan mst cun lg kn

Reen Tart Nenas said...

thezaila: kan? make up masa die berlakon lebih chantek kot. dah sah2 la die lawa, tak perlu make up beria kan?

elya: hehehe tu la. sama! elya jgn lupa buat pose camtu gak tau.

dyn: kewl!

edy: a'a sama chantek n sama padan :)

hana: tu la kan... die mmg dh lawa, tak perlu make up tebal :)

lisa: itu la pasal... tp die tetap cun :)

Xora said...

ye pipi dia terlalu merah.
tapi apa2 pun, jadi artis ni payah gak ye psal hari2 org dh tgk pakai mekap, so bila kawin, pun pakai mekap. cam dah biasa aje nengok.

Xora said...

baru pasan komen pose bunga tu.. aku tak kawin dgn pemain bola sepak, tapi aku tetap happy pose gedik :P double slap*

Reen Tart Nenas said...

xora: betul2. so untung jadi kite bukan? hahaha, aku rasa die baca belog ko la! hahaha

Reen Tart Nenas said...

xora: betul2. so untung jadi kite bukan? hahaha, aku rasa die baca belog ko la! hahaha

gurlarroche said...

*slap.... haha ;p

cik senah said...

Chek rasa.. mekap ayu utk menikah niee.. terlalu "garang" sgtt.. supposely.. mekap light2 sudahh.. coz baju dia dah "meletop" dahh... hehe.. (pendapat chek sajalah..)

Sbb chek tgk.. mekap dia dan baju dia seolah-olah berlawan utk menyerlahkan "diri" masing2.. Patutnya..kalau nak hightlight tang muka.. baju nikah simple sudah arr.. dan begitu gak sebaliknyaaa... (Wah! Ayat dah mcm "fashion police" daaaaa) ;p


p.s : Apa2 punn... chek suka design baju nikah Zakuan.. encem gitu..!! (kain apa ek..? shantung ka? ) hehe

Reen Tart Nenas said...

kan? tu la. merah menyala. tp org dah mmg chantek kan. xtau la baju zakuan tu jenis ape. :p

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...