Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Tart Nenas Gebu

Salam dan Hye...


Tempahan untuk Tart Nenas, Biskut Makmor & Almond Biscotti kini dibuka sehingga 
16 Januari 2011 (Ahad). Harga untuk Tart Nenas dah naik yer kawan-kawan. Owh, harga minyak dah naik :p Tapi rasa, tetap sama dan SEDAP! Tak caya, tanya Xora dan Wan Laling (nanti aku kasik korang upah-sebiji tart nenas sahaja).


Owh ya, disebabkan ini bisnes online kan, jadi korang semua kena la bank in kan duit dalam akaun saye kalau dah confirm betul-betul nak beli keh :) Harap semua faham. 
Jika berminat, boleh email saye anggun_reen@yahoo.com ataupun sms 017-3393475 


Harga:
Tart Nenas (25 biji) = RM15 
Makmor (50+++ biji) = RM25 
Almond Biscotti (xtau la ada berapa keping) = RM23 - Nanti dah ada gambar, saye upload- 


TartNenas Gebu yang AMAT sedap 

Makmor yang AMAT sedap juge 




Tempat untuk berjumpa untuk hantar tempahan: 
Petronas, Cyberjaya 
Shell, Putrajaya
Grand BlueWave/Plaza Masalam/Tesco/Giant, Shah Alam 
Mydin, USJ 
IOI Mall, Puchong 


Penghantaran akan dibuat pada 27 - 29 Januari (Khamis - Sabtu). 


*Untuk tempat-tempat lain, masih boleh dirunding yer. Tapi kena sms dulu la, sebab kalau jauh-jauh sangat, memang saye tak dapat pegi :( sori. Owh maksud saye, Klang Valley je yer. Kalau korang dari JB ke, hermmm camne tu nak hantar? :)


Amaran KERAS: Janganlah ditanya Biskut2 saye itu, terutama Tart Nenas sedap atau tidak, sebagai saye sebagai peminat Tart Nenas dan juga penjual, sah-sah la kata Tart Nenas saye la yang paling sedap di dunia. Tiada paksaan dalam mengorder keh.






Sila bank in: 
Maybank Nor Khaireen Khairudin  102064066236 



2 comments:

Queen4ADay said...

klang valley je???nnt kembangkn ke jepun yeT_T

Reen Tart Nenas said...

wani: kena beli air craft sendiri tu :p

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...