Nuffnang

Thursday, January 27, 2011

Dah 2 Bulan -Alhamdulillah-

Salam dan Hye…

Owh tidakkk tidakkkk. Bukan 2 bulan mengandung :p 

Alhamdulillah, semalam genap 2 bulan kami berkahwin. Happy Anniversary B (owh, tidakkk tidakkk saye tak perlu sambutan ulang tahun perkahwinan setiap bulan :p) 2 bulan bersama mengajar saye tentang perlunya kesabaran yang tinggi untuk diri saye dan enchek suami. Hah, sori B, dah ter’kahwen’ ngan syg, terlambat sudaaa mauk tukar fikiran :p Saye cengeng. Saye perengus. Saye serius. Saye tak suka orang kacau saye. Tapi dapat suami yang suka buat mende yang saye tak suke. Haishhh. Tapi kalau takde gurau senda, boring la plak kan, iye tak. Ok, konfem muntah seme org baca saye merepek.

Nota kaki: Sepatutnya saye keluarkan post ini semalam beserta gambar dan juga review mengenai majlis. Tapi internet kat rumah plak problem. Ape enchek buat dgn internet saye???!!! So dah hampir 4 hari tak boleh ngadap internet sendiri kat umah. Tau la plak nak rosak bile enchik suami takde. Mode skang: Bengang 

10 comments:

nYomeL said...

reen, semalam dah 2 bulan ekk..??
i smlm 11 bln! next month ckp sthn.. huhhh.. cam tak caye je.. cpt btul!

owhh.. happy 2-month anniversary! ;)

mummy adam said...

ok, lagi 2 bulan aku tunggu entry 'sudah 2 bulan' yg lagi satu k :p ahaha..yes, marriage isn't all about i love u and u love me. it comprehends more ;) cheers for us being married kembar ;)

farahfatihah said...

hehehe anniversary kita sama kan =)

fia said...

tahniah reen...ala cengeng -cengeng abg sayang kan hehehe...have nice day

LisaLisut said...

aduh tertipu.i br nk say congrats td.hahaha.tahniah 2 bulan kawin :)

Reen Tart Nenas said...

nyomel: sama date jugak! happy anniversarry for u :)

mummy adam: yupp, so true!

farah: iye, sama!

fia: hahaha jgn terpaksa syg sudah :p

lisa: :p terpk masa tulis tadi...

gurlarroche said...

kejap je kan... tp rasa cam ko da kawen lama jek ;p

Reen Tart Nenas said...

gurlarroche: pasal ko slalu nampak aku n enchek suami :p

LittleSunshine said...

hehhehe..ingat ape..apapun tahniah dah 2bulan sebagai isteri..semoga reen berbahgia & mnjadi isteri yg solehah..amin

cik purple said...

moga perkahwinan u all akan kekal ke akhir hayat..amin... =)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...