Nuffnang

Monday, January 24, 2011

Pilihan B2B

Salam dan Hye,


Terjumpa gambar-gambar pengantin ini di fb kawan saye, Azhar. Dia nie part-time photographer juga. Saye tak pasti beliau adalah OP untuk pengantin ini ke tidak. Tapi apa yang nak rasa kongsikan di sini mengenai tudung/veil pendek yang pengantin perempuan nie pakai. Idea yang menarik! Selalu kan nampak orang pakai veil panjang je. Nie saye rasa pengantin perempuan tempah sekali dengan baju kot. Lagi satu, jarang dah sekarang Bride to Be nak pakai kerongsang besar kat tudung tu kan? Tapi, pendapat saye, bila pengantin perempuan nie pakai kerongsang yang berjuntai ini, ia mampu serlahkan tudung dan veil tu :) Tudung pun nampak tudung awning kosong. Padanan yang sangat menarik dengan veil yang heavy. Owh ya, tukang make up adalah Kak Nurin. Seperti biasa, sentuhan Kak Nurin memang chantek :) 
Jum layan! 


Sumber gambar: FB Azhar Abdul Rahman


Veil Pendek. Ye ke pangil veil? Saye taktau... 

Nie baju masa recep kot. Sori takde gambar full dressed.



p/s: majlis sendiri pun belum habis review. MALAS! 

4 comments:

ElyaElmo said...

rasanye panggey veil kan?

alinac lover said...

lawa

Reen Tart Nenas said...

elya: tu la. xtau... saye tak pandai mende2 camnie :p

alinac: like!

fia said...

saya suka jugak

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...