Nuffnang

Monday, January 3, 2011

Album dah siap!

Salam dan Hye,


Welcome to 2011! Semoga tahun ini memberikan berita gembira buat saye dan suami dan juga keluarga kami. Semoga kami lebih berkasih sayang :) 


Album untuk majlis die Temerloh dah siap dan sudahpun saye ambil dari Abg Yus - Matt Ranggie hari semalam. Sebenarnye, minggu lepas lagi dah siap, tapi belum berkesempatan nak ambil. Memang Abg Yus menepati waktu. Sebulan seperti yang dijanjikan. 


Nanti saye sambung review pasal majlis. Tapi rasa macam dah buat liputan untuk hal-hal yang penting. 


p/s: Terima kasih kepada Zawani Queen yang order tart nenas dari saye. Harap memenuhi citarasa anda :) 


Sila klik link di bawah untuk liputan:


Review Part 1: Majlis Akad Nikah-Menu-Pelamin DIY
Reveal 1: Si Jengkel di Majlis 
Panik! Katerer Buat Hal? 
Review Part 2: MUA Hebat!
Review: Vendor Pelamin  

8 comments:

farahfatihah said...

wahhh dah siap jugak ek....nti update yer..mesti lawa kan...

fia said...

wah..nt upload ya....

Reen Tart Nenas said...

farah: itu la dah siap... insyallah update

fia: okeh :)

dyn said...

wah bestnye dah siap..me tgh tunggu album engagement from OP..xsabar nak tgk, t update ye..

Miss Maira said...

happy ok u punye dah siap... =)
u know what, i nyer album tak siap2lagi tau...warghh sedey

Reen Tart Nenas said...

ye ke maira? hermmm rasa dah lama tu...

K.I.N.A said...

upload..upload..upload..hehe

amani.. said...

akak i'm waiting ur reveal on mereka srikandi terhebat tu...
msti ada cta best about them..jgn lpa tau..

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...