Nuffnang

Tuesday, January 11, 2011

Design Baju Yang Hampeh?

Salam dan Hye...


Title mahu gempak. Ekeke ingat post ini?
Sambil belogwalking terjumpa la pulak satu blog shopping online. Owh, saye sangat suka shopping online! Ekekeke tapi disebabkan majlis kawen saye baru-baru ini, jadi kena la ber'puasa' dari shopping. Untuk B2B, sila korbankan rasa ingin menyopping yer, kecuali la kalau korang memang banyak duit, jadi takde masalah untuk shopping untuk suka suki ataupun shopping untuk kahwin. Ok, merepek sudahhhhh.


Ada koleksi baju-baju menarik dari Diva Darling. Serius, design yang boleh digunakan untuk baju kawen. Hehehe sesekali tukar selera, apa salahnya kan? Cari kelainan sket :) 


Saye sangat suka yang ini! 


Ini pun chantek. Kecikkan pinggang die? 

Hah, ini design sopan. Sesuai untuk yang berhijab. 

Macam pakai vest kan? 


Sumber: Diva Darling

7 comments:

cik selamah kundang said...

cantik.tp bila time nk pilih nanti blur tak tau nak cari yg mana.sbb byk sgt pilihan

Xora said...

ko buat majlis akikah, atleast aku ada alasan nak gi majlis ko pakai vogue2 wakaka

ElyaElmo said...

cantik2....

Reen Tart Nenas said...

cik selamah kundang: ya betul. pompuan nie susah sket nak wat pilihan

xora: aku nyer akikah jauh, kat temerloh tu :)

elya: sape chantek? saye? :p

farahfatihah said...

cantik..elegant...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

cantikk laaa...

Q said...

Kita minat design yang sama lah..the first yang kaler pink tu...hihih dah lama save dalam laptop baru jer publish kat entri baru..hihihi

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...