Nuffnang

Friday, January 28, 2011

Chris Medina True Love Story

Salam dan Hye...


Berbelogwalking di RedButterfly. Beliau bercerita tentang mamat yang dapat masuk American Idol 10, Chris Medina. Sebelum nie memang ada dengar orang cerita, tapi takde la amik kesah sangat. Serius, saye tengok video nie, saye nangis! Owh, amat touching hoke. Apa perasaan korang kalau suami/tunang/kekasih sanggup menerima keadaan korang seadaanya? Sedangkan kite tahu kite serba kekurangan? Setiap kali timbul perasaan negatif dalam diri, saye selalu ingatkan diri, "Saye perlu bersyukur dengan apa yang saye miliki sekarang. Dan saye tak mahu ada rasa menyesal di kemudian hari". 


Sumber: Bumpshack 


Macam Chris Medina, walaupun tunang dia dah tak sempurna, tapi beliau masih percaya yang tunang dia akan sembuh dan terus menyayangi nya. 
""How can I walked out when she needed me the most?"


7 comments:

Lala said...

cite couple sgt sweet kan. giler ar! lala nangis tau tgk! laki ni sgt setia dgn girl dia kan, walaupun girl dia jadi gitu....huhuhu

Reen Tart Nenas said...

itu la. sedey kan? harap die sanggup tunggu smpi bile2, n girl tu pun pulih...

Lady Naza said...

smalam tgk kat 8tv..aduh..takle tahan..merembes2 air mata (sambil bad gelak2an aku..tak feeling langsung)..sgt terharu bile steven tyler suruh chris bawak gf die masuk bilik audition and bgtau "he sings beautifully bcos he sings to you"..menjejes2 aku la

Reen Tart Nenas said...

ladynaza: okeh, ko lagi extreme dari aku. enchek suami ku xtau aku nangis. ekeke aku cite kat die pun die cam xde feel! *slap die

shida anwar said...

terharu...

LittleSunshine said...

bergenang mata tgk video ni.sgt terharu..sgt syg kat pasangan walaupun tidak sempurna.. =(

redbutterfly said...

sedihhh kan tengok video tuu! kali keempat dah tgok nie still nangis! :(

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...