Nuffnang

Sunday, January 23, 2011

Chong Wei Menang lagi

Salam dan Hye...

Tiada kena mengena dengan kahwen. Adoooiii. Semangat tengok Datuk Lee Chong Wei main badminton utk Super Series Terbuka Malaysia yang ke-7. Dah la dengan tetiba hujan kat rumah nie, pastu seperti biasa, harus la si Astro itu buat hal! Time nak tengok la jadi siaran terganggu... Rasa cam nak duduk je atas piring si Astro tu and tutup die ngan payung :p
Apa pun, alhamdulillah, Malaysia menang lagi. Chong Wei menang mengalahkan Taufiq Hidayat straight set 21-8, 21-17. Tahniahhhhhhhh!



p/s: Kalau Chong Wei menang kat Olimpik nanti, boleh la PM kite umum cuti lagi kan?

5 comments:

Lady Naza said...

hahaha..aku gelak gile baca entry ko nih..sbb aku mmbayangkan camne la ko nak payungkn antenna tuh..hehehe

En B said...

aku pun dah nak hulur dah payung kat dia tadi..muahahaha..

Reen Tart Nenas said...

ok, menciks b. bye!

gurlarroche said...

mencangkung smbl pegang payung nk tutup piring astro... aku harap laki ko amik gmbr ko la kan... ;p

Reen Tart Nenas said...

wan: ngangkung!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...