Nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

Beautiful Award

Salam dan Hye...

Dapat award Beautiful Blogger lagik. Aduisss. Yes, I AM Beautiful :)
Kali ini dari Nadia. Dulu tu dari Syaz (Syaz, lupa link syaz yg mana satu...tulunggg).
Jadi saye jawab soalan secara pukal la yer.

Syarat-syarat penerima award:


1. Thanks the person who give u this award.


Terima kasih kepada Cik Syaz & Puan Nadia untuk award ini.




2. Link that person at your blogroll.


Sudah :)



3. Spread to 15 bloggers which you think awesome.


Nora - Anaztasias Einz


Wan Pau Donat - Just Breathe

Xora - Diaterimanikahnya


Mysarah - Diary of L.♥.V.E


Farah - HikayatCeriteraTerindah


Yanie - This is my time of this year

Aienadhira - Happiness is mine

Zara - My Ever After

Cik Belle - Renda Perancis

Elya - ElyaElmo

Hana Yoriee - The so called BRIDE and GROOM to be

BridetoBe - BrideofKayangan

Meeya - IniMeey@

Zawani - Queen for a day
adoiii patut kena pilih 30 orang, tapi jenuh korang nak check satu-satu.




4. Tell 7 things about yourself.

1. Berat badan takmo turun :(
2. Suka main squash & futsal (sapa ada team? Jum friendly match)
3. I love him so much (en b la, sape lagik)
4. Suke sangat kad kawen saye
5. Tak suke org sibuk nak amik tahu hal saye sedangkan tak rapat pun dengan saye.
6. Tak sabar nak ada anak-anak :)
7. Suka makan Masak Tempoyak Ikan Patin (dah sah-sah saye orang Temerloh!)
 

9 comments:

Xora said...

cantik cam lady gaga ye?

Lady Naza said...

Wah.ade ek award gini? hehe, almaklumla, tak expert sgt psl blog..buat tpt bebel2 dn meluahkan perasaan (sbb tak berani ckp depan2)..he..eh reen, aku tergolong dlm org dimaafkan untuk menyibok baca blog ko tak..he

Reen Tart Nenas said...

xora: ko je cam gagap udang tu

naza: aku pun xtau hoke. yg reti la bende2 camnie. kena amikkk wooo kalo org kasik. pasal ko dh jadi ibu, so tak beautiful dah...hehehe aku xkesah org baca, dah sah2 aku share kat blog. lagipun ko pun blogger :D
tp 'ko' cam xyah la nak poyo buat2 tanya itu ini sedangkan 'ko' mmg sah2 die hard fan aku suka baca belog aku kan. aku menciks org begitu. kan dh cite, ngapa 'ko' nak buat2 tanya? menciks!

p/s: 'Ko' di atas bukan lah ditujukan utk ko Naza. hehehe

anaztasias einz said...

eh nama i ada hahaha tengs org senegeri hehe =)

gurlarroche said...

aku nk tag sape nnt ? :( huuuuu

Lady Naza said...

tula..dah jd mak org, badan pun mak org T_T sob sob..wakaka

org2 sebegitu mmg wujud dn menyemak kn..hehe

Reen Tart Nenas said...

larroche: tag diri sendiri :)

saya cik syaz said...

reen dear.. hihi.. ini my link:
http://mytrulymadlydeeply.blogspot.com/

thanks coz sudi terima cik reen comel.. =)

Reen Tart Nenas said...

1st time terima :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...