Nuffnang

Monday, October 25, 2010

Masih mencari Kasut Nan Indah

Hye...

Hari yang penuh keceriaan :) Semua berpunca dari kad kawen saye yang menepati citarasa saye! Yeayyy! Suka. Lupa kejap isu-isu lain. Tapi keheningan pagi di ofis pagi tadi, diselubungi dengan Dept sebelah saye bergaduh. Ape daaa...

Okeh2, nak cerita pasal Kasut. Sedang memblogwalking di belog Aween (Selamat Pengantin Baru!), saye mahu berkongsi mengenai entry beliau mengenai kasut nikah. Serius cantekkk hoke kasut nikah itu. Aween beli online di WhiteLabelShoes. Sesuai sangat untuk B2B yang masih mencari kasut (termasuk saye) dan yang bestnyer, kasut tersebut boleh di customize mengikut saiz kaki korang sendiri. Ye lah kalau yang pakai saiz setengah tu, kan limited sket nak dapat kat outlet kasut kat luar sana tu. Walaupun saye suka kasut tu, tapi sebab $$$ yang sangat cantek, dan bajet saye pun makin kurang, jadi saye terpaksa lupakan aje
:( sedih hoke...

Chloe

Scarlett

Ladonna
sumber: WhiteLabelShoes

Selain dari kasut, banyak lagi khidmat yang disediakan oleh Wedding Isle Gallery. Macam one-stop centre untuk B2B. Korang boleh klik di blog diaorang ataupun join mereka di Facebook.

Sharing is Caring :)

8 comments:

A W E E N N Y E said...

tq reen for the wish...
btol mmg leh ikut citarasa...nak heel berapa yang kita nak
good luck!

ZARA said...

aduh mak. kalau harga less than 150 boleh consider lagi tetapi above 200 pulaks. mahal eh?

Sweet Princess said...

u..if nk cr kasut kawen yg ikot ur size kaki...n customize...u leh g kat Maju Juction...g floor..nama kedai 2 Gavy..kan kat maju juction..ade 1 depmnt 2..khas utk weddg galery..so u msk situ...n lg best..if kate u minat cam design yg u wat entry ni..u tunjok je gambr...ndesign cam ne u nk..dorg leh wat kan...n harga dorg 150 je...kasut i hr 2..90je..beli brooch 30henggit..so total 120..if yg wat khas 2..i tnya dorg mntk 150 je..xkisah la desgn cam ne pon...u tgk wesite dorg:- www.gavy.com.my ... gud luck

Reen Tart Nenas said...

aween: thanks juge utk entry tu :)
zara: tu la kan, mahal hoke
sweet princess: ye ke... nampak gak kat blog Huida pasal gavy tu. harga reasonable, mcm beli yg dh siap... hermmm kena pegi la nie... thanks yer...

Lala said...

wah..thanks to sweet princess for the info.

kaki yg ada stgh ni mmg prob. sgt lah phm reen!hehe
anyway, scarlett tu gorgeous!

Reen Tart Nenas said...

itu la kan lala... taktau la sempat ke tak nak pegi gavy

anaztasias einz said...

waduh saya ni nanti pun mesti susah nak cari kasut. kaki kategori besar ala2 gajah hehehe btw gud luck reen for shoes hunting !!

dialicious said...

cantiknye..nak jugakla kasut ni..kaler lain ade..eheheh

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...