Nuffnang

Thursday, October 21, 2010

Mohon Bantuan!

Hye Koranggg...

Kalau orang tu saye dah tau yang dia tak boleh datang majlis saye  nanti, boleh tak saye takmo kasik kad kat dia, walaupun saye agak baik dengan dia? Kad saye amat terhad.

21 comments:

suriadzul said...

boleh jer..keputusan ditgn anda..now mcm2 ade..invte thru fb boleh..email bule..lg sempoi..sms je..dorg pon fhm 2...in fact..kwn2 kita pon..kita invte thru email n sms...dtg jugak..yg bg kad ni yg xdtg..huhhh!!hampeh betoi..
gud luck dear...nk dekat da ur date..

AzUraAa said...

boleh je babe... aku pun mengalami mcm ko gak aritu.. kad terhad, so yang dah tau xkan dtg, tak de la dibagi kad... pedulikan ape org kate. orang akan sentiasa bercakap, yg penting, duit kita... huhuhu.. good luck...

:: Princess Violet :: said...

alah zaman skang ni tayah physical kad sgt ... scan je kad tu abeh ceta..pandai2 la budak tu print kalau die nak dtg hehe...tp utk kenangan apa salahnya bagi ....bagus jugak kalau tengok kad awak tu ade je atas meja die utk kenang2an...:)..tp terpulang lah..org kata nak jemput biar ikhlas baru berkat majlis....hehehe ...owhs..jangan lupe simpan skeping utk masukkan dlm your wedding album nanti tau... ;)

gurlarroche said...

spt yg dibicarakan...pd pendapat aku, since ko da rapat, ckp je terus terang...rasanya die x kesah kot...tp ko ganti laa ngn jemputan tru emel/e-kad tu ke... ;)

hana yoriee said...

heh..sy pun mcm tak bg kad kat org yg confirm xdtg..hahaha

eyanne said...

erm...ssh jgk kn..nk kna jga hati kwn2 jgk..hrp2 kad sy ckp tuk sma huuhu..

mysarah said...

tak payah! hahaha.

u kena xplain dekat dia, yg kad u terhad. so klo dh dia memang sah2 tak boleh dtg, gunakanlah utk org lain ;)

Reen Tart Nenas said...

all: tu la... saye rasa saye perlu bg pada org yg mmg dah konfem2 tak dtg. in fact, before nie saye tak dpt kad pun, derang hantar ecard, saye still print out n pegi ke majlis :) thanks u all :) now kena review balik listing jemputan. owh ya, saye ada problem utk jemput kwn2 di ofis. sebab seme org kenal saye :( aduihhh

gurlarroche said...

ko emel suda.... kalo derang ckp "xde kad ke ?" slmbe kering je ckp da emel n kad x ckup... ;p

Reen Tart Nenas said...

itu la... mmg aku sound gitu je :p
hehehe

Lady Naza said...

reen, aku dulu..yg satu section dan member2 yg rapat2 ngan aku je aku bagi kad ori..yg member2 ofis section2 lain dn tak close sgt tu aku xerox..hehe..mane mampu nak cater sume org dgn kad ori(tp rasa bersalah lak kalo tak jemput psl kenal)..tp xerox pun aku pakai kad tebal sket la, yg cam manila kad tu, ada warna..nampak ok la sket..

Reen Tart Nenas said...

tu la nyer... aku nie serba salah, tp nyer mana la cukup kad. dh tu lum tentu dtg :p hehehe aku email je kot kat derang tu... xpe la... nak wat camne kan... aduiii serius susah hati psl nak distribute kad nieh...

AzUraAa said...

babe.. aku aritu guna juga alternatif lain.. photostat kad jemputan tu.. kalu rajin scan and edit2 sampai boleh print muat2 kat kertas A4 and photostat..then beli sampul surat putih kat kedai buku... nak jimat..

Reen Tart Nenas said...

hah? ye ke ajura? ok jugak kan... nanti aku try buat la... yg penting date wedding n map tu hah.

Lady Naza said...

reen, ko kongsi kad ngan azreem ke lain2?
ckp kat azreem, kitorg nak kad ori tau!! hahaha..suh die pos ke pasir gudang..kuikui

Reen Tart Nenas said...

kad kongsi je, tp jenis poket, maleh aku nak lain2 nie. hah, ko kasik alamat la. nak harap azreem mintak, aku rasa sampai aku beranak kot br die g mintak alamat kat korang. hahahaha

ULtradya said...

awak boley inviter thru fb..sms..email..buat la e-card..hehehe...gtw la card terhad

Reen Tart Nenas said...

ultralady, yg tu mmg dah buat dh. cuma nyer kalau kat ofis nie, ada yg kite bg, ada yg tak.

Lady Naza said...

hahaha..mmg sepesen la laki ko ngan laki aku..dulu pun aku je yg menguruskan bab2 alamat2 ni..bende leceh meceh ni sume serah kat aku...hoho

aku bg ye (ttb mencapap alamat kat sini):
8, Jalan Selasih 32,
Taman Pasir Putih,
81700 Pasir Gudang,
Selangor

jgn riso, kenduri ko, mmg kmfm2 kitorg dtg..yg belah laki la tapi..tak bley tak dtg..kitorg byk hutang budi dgn pengantin lelakinye nih..hehe..tambah lak azreem + bad = BFFFFFFFFFFFFF since kanak2 ribena..hehe

orait..we'll be waiting bebeh
:P

Reen Tart Nenas said...

hahaha xpe, mmg patut korang dtg side die pun... sila jadi penyambut tetamu hoke!

ko tau, azreem g baca plak la aku kutuk2 die kat komen sebelum nie. tp die xbleh marah, pasal semua itu BENAR belaka... hahaha

weh, pasir gudang bukan Johor ke? ada pasir gudang kat selangor kerrr??? ape daaaaaaaaa

Lala said...

reen, takper, u jemput by emel atau kat facebook tu ja! pastu gtau dia terus terang. mesti dia paham!

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...