Nuffnang

Friday, October 22, 2010

Order Tat Nenas

Salam dan Hye...

Ada sesiapa nak order Tat Nenas? Kebetulan ada orang kansel order. Boleh sms / reply kat post nie sebelum Isnin, 25 Oktober 2010. Tapi order hanya untuk delivery di sekitar Putrajaya / Cyberjaya / Equine Park sahaja. Delivery insyallah hari Khamis / Jumaat depan (28 / 29 Okt 2010). Sila rujuk post ini untuk maklumat lanjut. Harga RM13 untuk 1 bekas (25 pcs). 







Terima Kasih
Reentartnenas

10 comments:

mummy adam said...

aku punye x kansel tau. 3 bekas! *hari-hari en.suami tnya tart nenas mana* haisshhh!:p

Reen Tart Nenas said...

tak lupa :) aku ingat nie. sabo2 :D

suriadzul said...

i nk try 1...i peminat tart2 nenas semalaysia...hehehe...mcm mn yeh?i stay kat sentul..tp keje kat Tech.Park Malaysia, bukit jalil

Reen Tart Nenas said...

suria, huhuhu camne eik? nak ke sentul tu mmg x la... sori :( hermmm jap tgh pk camne...

suriadzul said...

if used poslaju xleh ke?hancus ke?

Reen Tart Nenas said...

a'a hancur... nanti jadi serbuk je dear... xberani nak tanggung risiko...

Reen Tart Nenas said...

a'a hancur... nanti jadi serbuk je dear... xberani nak tanggung risiko...

K.I.N.A said...

nmpk sedap!!..nt kina order eh..;)

Cik Belle said...

reen, macam nak. deliver kat wedding xora nanti boleh ker? =))

Reen Tart Nenas said...

okey Kina, no problemo :)

Cik belle: check email :)

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...