Nuffnang

Friday, June 3, 2011

Coklat Buat Pengantin

Salam dan Hye.

Kali ini saya nak recommend satu blog, yang saye kira memang amat sesuai lah untuk B2B ataupun mantan B2B untuk cuba service mereka. Blog ape?......... Iye blog jual kek! Owh, 2 hari lepas, ofismate saye bagi kat saye dan kawan-kawan yang lain cuba Chocolate crumbles with strawberry on top cake [malas nak translate]. Owh, sangat sedap hoke. Serius. Sedap. [Hancus diet saye]. Oleh kerana, hari pertama tu dapat FREE [saye rasa macam ada orang tolong belikan, tapi malas nak tanya sapa]. Meh sini kite tengok gambar dulu. Gambar tau dulu.

Jeng Jeng Jeng..........



Chocolate crumbles with strawberry on top cake
with strawberries and white chocolate: RM2 per piece



Jadi esoknya, ofismate yang lain order lagi. Kali nie memang lagi best la.


Strocholicious Pie 
Size: 9" (RM35)



Size: 7" (RM25)
 



*Ai tak ngambik English edukasennn, jadi tergeliat lidah nak menyebutnyer...


Macam kat cerita Desperate Housewifes kan? Sedap sedap.

Kalau tak sedap, saye takde nyer nak post ini. Apa pun, tetap subjek kepada tekak dan isi perut masing-masing. Hehehe tapi saye suka. Walaupun saye nie ada migrain, tapi saye boleh la makan choc nie, sebab sedap.

Kalau nak order, bolehlah terus ke website Gadis-Gadis ini - GirlsMadeOf Saye suka mereka, pasal mereka kreatif dan rajin!

Bye!


Nota kaki: Tengahari tadi pegi Bangi jap dengan Mimie. Kiteorg pegi Fareeda House of Scarfs. Serius weh. Cantik-cantik tudung dia. Yang saye berkenan tu harga RM100. Nantilah, datang balik, baru saye beli :) Kalau korang free, pegi la melawat kedai dia yer. Serius tak menyesal :)

3 comments:

Hidayati Farhan said...

haha, xpe. syah nyebutnya pon da nmpk sedap. wuuu. teringin

amani.. said...

strocholicious pie adui pyh bebeno nyebutnya ha..nmpk cdap....terliur jap tgk buah strawberi byk2 tu..

Lady Naza said...

nafsu ku tergugat nehh T_T

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...