Nuffnang

Monday, June 27, 2011

I'm The Boss


Kadang-kadang, aku tak faham kenapa masih ada boss yang dah hampir 10 tahun jadik boss tapi tetap tak reti nak jadi boss yang baik? Eih, maksud baik di sini, kenapa lah boss nie masih tak tahu nak memberi arahan kepada staff? Adoiii, ko boleh kan buat listing, apa yang ko nak suruh staff ko buatkan...? Jadi tak perlu la aku nie or colleagues aku ni nak kena buat kerja 10 kali. Ko faham tak? Ke tak faham lagi?




*ko bukan boss aku pun yang ko nak kasik-kasik arahan nie. tapi masalah di sini adalah ko memang tak reti nak bagi arahan, pastu ko sebenarnya tak tahu apa yg ko nak hoke! 




Nota kaki: Penggunaan perkataan 'aku' di atas sebab saye tengah marah. Hari ni saya dapat rehat 20 minit je sebab kena buat keje yang so-called urgent yang sepatutnya sebulan lepas dah ko mintakkk hoke!!!!!!!!!

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sbr ea kak
hehe

aTy _faRed~ said...

kekadang bos sendiri tak tau nak buat kerje... ai pulak yang ngajo die..hahaha

Alin Marlini said...

memang dasar bos...hehehe

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...