Nuffnang

Tuesday, June 14, 2011

Maternity Photoshoot


Salam dan Hye,

*Maafkan. Title untuk entri kali ini dalam bahasa omputih. Tak dapat fikir weh apa title best.


Memerah otak! Tiba-tiba terfikir nak buat post mengenai Maternity Photoshoot. Memandangkan memang ramai juga kawan-kawan saye dan juga ex B2B yang pregnant nie, jadi moleklah kiranya, saye kongsi sedikit idea-idea untuk photoshoot ni. Saye tau korang rajin, nanti korang boleh google lagi yer. Ni saye kongsi sket-sket je. Nanti marah plak la owner blog/website tu. Hehehe 

Banyak idea-idea kreatif. Tapi ada juga yang macam tak sesuai dengan adat budaya Melayu kite yang penuh kesopanan ini. Jadi, korang amik idea yang mana patut je la yer :)

Sumber: Deelapena.com 


suka yang nie 






Sumber: eyecapstudio
They have promotion now until 14th July 2011.
Do visit here. 

Sumber: louisedieselphotography 






Nota Kaki: Xora, bila nak start projek baru? *wink *wink 

10 comments:

LisaLisut said...

yes i agree.eventho i pre wed ade pegang2 ke apa(what the heck it depends on the couple itself so if some people dont like it i dont bother at all haha) tp bab shoot maternity i agree utk tak tnjuk perut whatsoever. malu lah... lgpn dh kawin suami yg tanggung dosa nt.huhu.baik snap sndri n simpan.peace :)

UyaRayza said...

comelnyeeeeee hehehehe..x sbr nk jd preggy hehe

Xora said...

ko dapat teka tak tema maternity photoshoot aku?? ngehh!! perut lom cukup besar, kang org igt aku gemok.. T.T

Munna said...

wah sweet la buat cmni...huhu good idea nih...wakaka

►AdamXis◄ said...

assalam...sedang pregnant kah?....wah semoga selamat melahirkan baby yg comel nnt...barang2 baby dah siap beli ker utk bergambar?...hehehe

Entri Terbaru : ►Sinetron : Para Pencari Tuhan Jilid 4

puanbee said...

rajinnya nk photoshot nih saya tk terfikir pulak nk buat photoshoot gini dulu2

Reen Tart Nenas said...

lisa: sexy mexy kenot :)

uyarayza: pregnant best, nak lahirkan, agak ngeri kot

xora: ko tu xpayah la. idea banyak memanjang

munna: kena simpan duit utk preggy photoshoot :)

adamxis: ws. eih. taklah. tak pregnant lagi. saje je upload, utk tontotan rakan2 yg lain :)

puanbee: skang pun bleh buat lagi :) eih, xpun tgk next baby

puanbee said...

haa skrg tk preqnan still mcm preqnan kehkeh .. eh bee dah jawab komen di blog tu .. apa2 call bee pun tk pe ..
016 3148071 @ email tie2kay@gmail.com

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hmm, maternity shoot sangat enjoy walaupun sedikit memenatkan! depends on your theme and how ur OP managad nak buat shoot mane dulu lah :D

silalah buat maternity shoot. kenangan 1st baby :)

Shary Asfiza said...

alololo...comeynyer gmbr....suke3...^___^

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...