Nuffnang

Thursday, June 30, 2011

Mode: Gigih Berkerja

Hari ini mode bekerja dengan penuh dedikasi. Sibuk memerah otak untuk memberi tugas-tugas yang lebih mencabar kepada orang lain.  




[Owh, stress sebab kadang-kadang rasa tak boleh nak all out kat dalam blog ni, coz ramai sangat dah officemate dan juga insan yang dikenali membaca blog ku ini. Rasanya perlu inisiatif lain untuk membuka blog baru dengan nama yang lebih privasi, mungkin?]

6 comments:

Xora said...

smp ati yuh tak reply emel ai

UyaRayza said...

uya pn ada azam br nk jadi pkerja berdedikasi...fuhh mencabar heheh

Wani said...

reen jgn lupa bgtau na link kalau tukar blog:)

CikPuan Fara said...

reen sama cam fara. blog fara x diwar-warkan pada org yg fara kenal. tp hanya seorang dua yg rapat sahajalar heheh. nak dia kekal privasi ^^

Reen Tart Nenas said...

xora: ai tak boleh bukak link tu la. yuh nampok benor menepu nieh! ai marahhhhh nie!

uya: rasanyer seme org berdedikasi, cuma cam susah je nak buat. ekekeke

wani: xtukar lagi. kena pk cara supaya ofis mate seme taktau nie...

cikpuanfara: probnyer mmg kite tak war-warkan. tp kan derang mesti jumpe gak. hehehe

sk said...

sepupu sy pon dah terjumpa blog sy haritu. ala.. malunya.. rasa tak best pulak.. kan?

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...