Nuffnang

Wednesday, June 15, 2011

Kad Kahwin Tomok

Salam dan Hye,


Info yang saye dapat ini adalah disalin dan ditampal (copy & paste) sepenuhnya dari blog madammondoq. Terjumpa blog beliau dari Oh Bulan! Minta izin yer. 


Hari tu ramai kongsi cerita mengenai kad kahwin Mizz Nina & Noh Hujan yang versi Kimono. Yang Tomok plak siap ada nota lagu Bagaikan Bidadari lagi [my fav song].


Jom layan gambar je la yer :)

















Gambar mereka? Ni bawah nie saye tepek!






Nota Kaki: Sakit seluruh badan. Tak larat rasa :(

11 comments:

eidA said...

waa...itu ker tunang tomok...
i dah cr td..tp xjumpa..u jugak yg tunjukkan..hee

e k i n ♥ y u s r i said...

org byk duit bolehlah
huhuhuu

Xora said...

cantik bakal isteri dia :D


P.S 1. ASAPAL TICKER TAK TURUN2?
2. Bila nak gi urut hoi!

madammondoq said...

awesome!!

LisaLisut said...

i lg suka kad kawin tomok.haha.maybe sbb i stay true to Malay dr japanese concept.haha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comey-comey =)

Lady Naza said...

tomokkk..nape nak kaweeeennn?? sob sob

Reen Tart Nenas said...

eida: sib baik chantek kan? ekekeke

ekinyusri: betul2.

xora: xmo turun. aku xdiet :(

madammondoq: *like

lisa & khumaera: kan? chantek2

ladynaza: ko nie, tak yah la, abg gagah ko tu pun dah cam tomok aku tgk. hahaha

Azreem said...

ladynaza: ko minat tomok ke wei? adoi..

reentartnenas: abg ladynaza memang ada gaya tomok dari kami kecik lagi..ahahaha..

Lady Naza said...

oh ye ke korg?? kenape aku tak perasan selama ini?? oh nak suke la kat abg saye cenggini (boleh plak)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Artikel lain yang best:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...